top of page
Buscar
  • Foto del escritormestraestela

Carnestoltes!!

Actualizado: 23 mar 2020

Color, alegria, balls, somriures, complicitat, treball en equip, revolució, crítica social, aprenentatges... pero sobretot molta il·lussió! Ens agrada viure-ho tot molt intensament!

Tenint en compte el tema transversal d'aquets curs "La cura dels boscos", cada curs va triar la seua disfressa.

Els i les alumnes de primer es disfressaren del elements de la natura com el sol, el vent, la pluja, els núvols, l'arc de Sant Martí i diversos animals. Per descomptat, no podien faltar els contenidors fent referència a les tres RRR.

En segon triaren els cangurs en homenatge als animals ferits en els incendis d'Australia.

En tercer es disfressaren d'arbres.

En quart, tenint en compte el teatre que estan preparant es disfressaren de flors i de plantes carnívores.

La classe de cinqué va decidir ser molt crítica i trencadora i es disfressaren de fem, ja que no podem oblidar una part tan important en la cura dels boscos i la natura com és la contaminació, el fem, el reciclatge, la reutilització de residus, etc.

En sisé decidiren anar de politics, concretament dels polítics que fan com que la cosa no va en ells i continuen la seua vida centrats en els interessos econòmics i no en els ambientals. Van fer uns cartells amb missatges revolucionaris com: "¡No hay otra tierra!", "¡Climate change exists!", "El canvi climàtic és una mentira", "Who cares? I'm rich", "Em dona igual tot, el que m'importa és el diner." A més a més portaven maletins plens de diners i una manualitat de la Terra com si fora una titella en les seues mans.

Les disfresses les van fer ells mateixos en l'assignatura de Plàstica i en el cas d'Educació Infantil les famílies treballaren molt dur per aconseguir arribar a temps. Enhorabona a tots i totes, va ser un dia preciós! Especialment a l'alumnat tan meravellós que tenim, que aprofita qualsevol moment per conscienciar d'allò que realment importa.












24 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page